Pietoni accidentati dupa ce au traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Un batrân si o minora au fost accidentati dupa ce au trecut strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 12.12, pe D.N. 2 H, pe raza localitatii Vicovu de Jos, T. CORNEL, de 36 ani din, comuna Brodina, posesor al permisului de conducere categoria „BE, CE, DE” din anul 1993, în timp ce conducea autoturismul marca „Nissan Terano”, l-a accidentat pe C. IOAN de 83 ani, localnic, pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Conducatorul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O ora mai târziu, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, cetateanul american R. MATTHEW L. de 37 ani, cu resedinta în municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile „B, C, D, E ”, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Skoda Octavia”, a surprins si  accidentat -o pe minora B.E. de 6 ani, localnica, pieton, care fiind nesupravegheata, s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului accidentului a sosit si o autospeciala pentru descarcerare a Detasamentului de pompieri Suceava si un modul SMURD în urma solicitarii.

La sosirea echipajelor la fata locului, copilul era întins pe canapeaua autoturismului cetateanului implicat în accident. S-a trecut la evaluarea situatiei în care se afla victima, observându-se un traumatism cranio-cerebral acut închis. Fetita a fost transportata apoi de urgenta la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” pentru investigatii complete. 


Intră acum și în grupul de