Trei puști din Șcheia care au smuls și furat poșetele unor femei din Suceava, arestați preventiv


Intră acum și în grupul de

Trei puști din Șcheia, doi de 15 ani și unul de 16 ani, au fost arestați preventiv de Judecătoria Suceava, ei fiind principalii suspecți în furturi de poșete ale unor femei din Suceava.

poseta furt

Poliția Suceava a precizat că, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, cei trei sunt acuzați de furturi comise în luna septembrie.

Astfel, în 14 septembrie, au furat unei tinere de 21 de ani din municipoul Suceava, un telefon mobil în valoare de 400 de lei, în 23 septembrie i-au smuls unei  femei de 67 de ani, din municipiul Suceava, o poșetă cu bani și documente, prejudiciul fiind de circa 300 lei, iar în 24 septembrie au furat unei femei de 78 de ani din municipiul Suceava, poșeta cu bani și documente, prejudiciul fiind de circa 450 lei.

În urma probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuți preventiv, luni, pentru 24 ore şi încarcerați în arestul I.P.J. Suceava. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate pentru toţi cei trei tineri şi reintroduşi în arest.(N.B.)


Intră acum și în grupul de