Fotbal : Alexandru Maxim – pustiul care face senzatie la Espanyol!


Intră acum și în grupul de

Ce fotbalisti talentati a produs si produce fotbalul românesc! Unul dintre ei pare însa sa îi întreaca pe toti, având sanse sa devina viitorul Adi Mutu, viitorul „decar” al nationalei si, mai ales, viitorul lider al generatiei lui.

„Mingea de fotbal este iubita mea!”, glumeste tânarul Alexandru Maxim care, la doar 17 ani, a lasat Catalunia cu gura cascata. Mijlocasul român face senzatie la Espanyol, fiind vedeta echipei a doua a finalistei editiei trecute din Cupa UEFA.  
Alexandru Maxim nu a avut probleme de adaptare la stilul de viata iberic. „Nu mi-a fost foarte greu, mai ales ca am dat aici peste oameni adevarati, care au înteles ca, fiind strain, e mai dificil. N-am avut probleme cu limba spaniola, pentru ca o stiam destul de bine, dupa cât ma uitasem la telenovele. Am ajuns aici si, dupa câteva luni, pot spune ca vorbesc 80 la suta limba, dar, repet, totul datorita telenovelelor!”.

La o vârsta la care adolescentii sunt interesati în primul rând de masini, jocuri pe calculator, Messenger, bautura, telefoane ultimul racnet si de cele mai recente albume scoase de Edi Talent si Sorin Necunoscutu, Alexandru Maxim, într-adevar, are celebritatea la picioare. Ramâne de vazut daca pustanul va sti si sa profite de acest mic rasfat al sortii…


Intră acum și în grupul de