Un tânăr din Moara a intrat cu o autoutilitară într-un gard. Polițiștii l-au reținut pe loc după ce au constatat că era băut, nu avea permis, iar autovehiculul era furat


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112  despre faptul că, miercuri dimineața, pe strada Ion Irimescu din localitate, a avut loc o tamponare soldată cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influența băuturilor alcoolice.Politia masina (1)

 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, anterior, la marți seara,  în jurul orelor 18.30-19.00, un tânăr de 20 de ani, din comuna Moara, a furat dintr-un garaj cheia de contact a unei autoutilitare, cu care, ulterior, miercuri, în jurul orelor 02.00-02.20, a sustras și autoutilitara, pe care a condus-o până pe strada Ion Irimescu, unde, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu gardul unei proprietăți din apropiere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, tânărul de 20 de ani, fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia, în special persoanelor tinere că teribilismul şi alcoolul îi pot conduce spre gesturi necugetate care, însă, din păcate pot avea urmări din cele mai grave atât în plan juridic cât şi personal.


Intră acum și în grupul de