185 de candidaţi suceveni au fost declaraţi admişi în urma susţinerii celor trei probe ale Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct


Intră acum și în grupul de

Un număr de 146 de candidaţi pentru funcţia de director şi 39 de candidaţi pentru funcţia de director adjunct au fost declaraţi admişi în urma desfăşurării probei scrise, probei de evaluare a curriculumului vitae şi interviului din cadrul Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava, iar alţi 26 de candidaţi au fost reprogramaţi pentru susţinerea ultimelor două probe.

ISJ Suceava

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, în judeţ au fost scoase la concurs 284 de posturi din unitățile de învățământ de stat,  din care 214 de director și 70 de director adjunct.

ISJ Suceava precizează că la acest concurs au fost validate 307de dosare ale celor 280 de candidaţi, din care 230 de dosare pentru candidaţii la funcţia de director şi 77 de dosare pentru candidaţii la funcţia de director adjunct.

Conform datelor statistice prezentate de ISJ Suceava, la proba scrisă au participat 271 de candidaţi, din care au fost admişi 238, în timp ce la proba  de evaluare a curriculumului  vitae  au participat 233 de candidaţi, din care au fost declaraţi admişi 189, iar la proba de interviu au participat 188 de candidaţi, din care au fost admişi 185.

“În urma desfăşurării probelor de concurs până la data de 26.10.2016 au fost declaraţi admiși 146 de candidaţi pentru funcţia de director şi 39 de candidaţi pentru funcţia de director adjunct”, se precizează în comunicatul de presă al ISJ Suceava.

Alţi 26 de candidaţi pentru funcţiile de director şi director adjunct, care au fost reprogramaţi, vor susţine probele până la data de 17 noiembrie 2016.

Conform calendarului de desfăşurare a Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, afişarea rezultatelor concursului este prevăzută pentru data de 18 noiembrie 2016, iar depunerea contestaţiilor va avea loc în perioada 21 – 23 noiembrie 2016;

Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale va avea loc în perioada                             24 noiembrie – 9 decembrie 2016, iar validarea  rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 16 decembrie 2016 în Consiliul de administraţie al ISJ Suceava.

Datele statistice parțiale pot suferi modificări în urma rezultatelor evaluărilor candidaților după reprogramare, se mai arată în comunicatul de presă al ISJ Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de