PNL Suceava vrea sa-i faca statuie de ceara lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Liberalii sucevenii au decis sa faca o „cheta” printre membrii activi ai organizatiei judetene pentru a achizitiona ceara suficienta în vederea realizarii unei copii în marime naturala a senatorului Gheorghe Flutur. PNL Suceava a hotarât sa faca asta, ca urmare a modului în care întelege senatorul sa faca declaratii si sa-si atraga simpatia celorlalti. „Gândindu-ne noi liberalii ce i-a mai ramas de accesat domnului Flutur, care, ministru a fost, presedinte de organizatie judeteana a fost, senator a fost. Unde nu a ajuns acesta? La Londra, la muzeul figurilor de ceara”, a explicat presedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan.

Liberalii sunt însa convinsi ca celebrul muzeu nu va primi un exponat de talia lui Gheorghe Flutur, motiv pentru care, locul pe care acestia îl propun este „subsolul unei scari de bloc”.

„Subsolul politicii românesti va fi locul unde vor ajunge cei din PD-L daca vor continua sa faca politica în acest fel”, a mai spus liderul PNL, explicând ca, în momentul de fata, democrat-liberalii nu fac altceva decât sa propage „legea furtului marului copt”.

„Pentru PD-L-isti nu conteaza a cui este gradina. Pentru ei e important ca vor acest mar si intra si-l iau”, a mai spus Tiberiu Prodan.


Intră acum și în grupul de