Volei, Divizia A2 : Misiune imposibila II


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – Stiinta Bacau
Voleibalistii antrenati de Victor Pancu au sâmbata un nou meci în faza a II-a a Diviziei A2 – Est. Dupa esecul usturator din runda precedenta, când au cedat fara drept de apel în fata liderului CSU CSS Galati, scor 0-3, sucevenii primesc vizita unei alte candidate la promovare, Stiinta Bacau.

Tânara formatie CSMU LPS are sanse destul de mici, daca nu chiar nule, de a schimba directia celor doua puncte puse în joc. Pentru oaspeti, miza este mare, ei luptând pentru accederea în esalonul superior, în timp ce Victor Pancu se gândeste deja la viitorul sezon competitional, motiv pentru care va folosi din nou juniorii.
Tehnicianul CSMU LPS, Victor Pancu,  este plecat la Bistrita pentru a trata venirea a doi juniori de la clubul ardelean la Suceava. Cei doi voleibalisti sunt în ultimul an de juniorat si ar dori sa urmeze cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Suceava, fiind sanse mari ca ei sa evolueze si la echipa locala de volei.

„Eu am discutat cu jucatorii, acum sunt la Bistrita si port câteva discutii si cu antrenorul acestora. Noi le vom asigura cazarea si masa în cazul în care vor alege Suceava. Referitor la meciul cu Stiinta Bacau, pot spune ca am vorbit cu baietii mei si sper sa puna mai mult suflet în acest joc. Cu Galati-ul au lasat mult de dorit. Stiinta este o echipa puternica si porneste cu prima sansa” – a explicat Pancu.

Pe banca sucevenilor va sta sâmbata antrenorul Vasile Mosuc. În alta ordine de idei, Andrei Giurca nu s-a antrenat decât în doua zile pe parcursul acestei saptamâni, dar conducerea tehnica a echipei spera ca acesta sa aiba o evolutie satisfacatoare.

Partida dintre CSMU LPS Suceava si Stiinta Bacau se va disputa în sala de sport din Complexul Unirea, de la ora 11.30.
În celalalt meci al rundei, AS Niro Guard va înfrunta liderul CSU CSS Galati.
Clasament

1. CSU CSS Galati  9 8 1 25-5 17p

2. Stiinta Bacau  9 6 3 20-14 15p

3. AS Niro Guard Bucuresti 9 2 7 11-22 11p

4. CSMU LPS Suceava 9 2 7 8-23 11p


Intră acum și în grupul de