Un barbat din Moara si-a incendiat casa


Intră acum și în grupul de

Un barbat din comuna suceveana Moara, pe fondul unui conflict cu familia, si-a incendiat duminica dimineata propria casa. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, pompierii Detasamentului Suceava, împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Moara, au intervenit duminica dimineata, la ora 04:35, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit, apartinând lui Viorel Pavel C., din localitatea Moara.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau bunuri din interiorul casei, dar si acoperisul pe o suprafata de 34 metri patrati, existând pericolul extinderii incendiului si la anexele gospodaresti.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o ora, în limitele gasite, dar focul a distrus astereala din lemn a acoperisului ce avea învelitoare de azbociment, mobilier si bunuri casnice din interiorul locuintei.  

Rudele piromanului au estimat pagubele la aproximativ 10.000 lei (100 milioane de lei vechi). Prin interventia pompierilor, s-a reusit salvarea anexelor gospodaresti, a caror valoare este de 15.000 lei (150 milioane de lei).

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu pierderi de vieti omenesti.

În urma cercetarilor întreprinse de politisti si pompieri, s-a constatat ca incendiul a fost initiat de catre proprietar, prin folosirea intentionata a flacarii.

      


Intră acum și în grupul de