Un sucevean care și-a lăsat mașina deschisă trei minute cât s-a întâlnit cu un cunoscut în Burdujeni, lăsat fără borseta cu acte și bani


Intră acum și în grupul de

Doar trei minute le-a luat unor hoți să fure borseta cu acte și bani aparținând unui sucevean care și-a lăsat mașina deschisă pentru puțin timp cât a discutat cu un cunoscut din Burdujeni.

furt auto-1024x768

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 11.25, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de un bărbat de 78 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că vineri, în jurul orei 16.00, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat pe strada Jean Bart din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a parcat autoturismul pe strada Jean Bart din localitate, fără să încuie ușile autoturismului şi cu bunurile la vedere.

El a mers la o cunoştinţă, unde a stat circa 2-3 minute, iar în acest timp hoții i-au sustras de pe banchetă o borsetă cu bani și documente, valoarea prejudiciului fiind de circa 200 lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de