Fotografie de familie interesanta cu Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Titus Corlatean si Miron Mitrea


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, a tinut sa precizeze ca PSD nu primeste lectii de democratie de la lideri ai unui partid „în care democratia este blocata”, aratând ca daca PSD se „întoarce în trecut”, se întoarce în trecutul recent si nu în cel dinainte de 1989, unde este PD-L în prezent. „Nu cred ca lideri ai PD-L au caderea sa dea lectii de democratie PSD. Pot sa-i întreb doar daca nu li se pare mai democratic votul a peste sase sute de oameni care reprezinta PSD, sau considera fireasca blocarea democratiei în PD-L pentru doi ani, lucru afirmat de Valeriu Stoica si confirmat de practica numirilor din teritoriu”, a mai spus Catalin Nechifor.  

Prim-vicepresedintele PSD Suceava a afirmat ca finalul Consiliului National al PSD a aratat o fotografie de familie interesanta cu Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Titus Corlatean si  Miron Mitrea si ca, pentru unii, aceasta fotografie va fi, cu siguranta, un cosmar pentru perioada urmatoare. „PSD refuza sa moara, cum si-ar dori unii, dar, mai mult, vrea sa recâstige prima pozitie politica din tara”, a explicat europarlamentarul sucevean. Acesta a aratat ca, deja au aparut acuzatiile privind întoarcerea în trecut a PSD.

„Se poate spune ca PSD se întoarce în trecut, dar la un trecut recent, la trecutul celui mai performant prim-ministru al României post decembriste. Ma întreb daca nu cumva PDL s-a întors la un trecut de care nu vrem sa ne amintim, de dinainte de 1989, prin blocarea democratiei interne în partid, unde un singur om stabileste cine si ce functii primeste”, a mai spus euro-deputatul sucevean. Acesta a explicat ca o natiune democrata are obligatia sa respecte votul, iar PSD a decis ca Adrian Nastase trebuie sa revina la conducere.  „Mai departe vom vedea. Si cum va reactiona electoratul si cum va reactiona partidul”, a mai spus Catalin Nechifor.

Acesta a apreciat însa, ca unora din afara partidului, începe sa le tremure genunchii. „Nu întâmplatoare este vizita privata a presedintelui Basescu în secuime, din dorinta de a estompa amploarea discutiei despre poporul PSD si determinarea PSD de a câstiga a treia runda de alegeri parlamentare consecutiv”, a conchis europarlamentarul Nechifor.


Intră acum și în grupul de