Fotbal. Liga a IV-a : „Ceferistii” raman lideri


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR Suceava – Flacara Rosie Udesti 6 – 0 (3 – 0)

Rapidistii si-au luat revansa dupa esecul din tur suferit la Udesti si au rezolvat problema victoriei înca din primele 20 de minute ale partidei, când au marcat de 3 ori.

Sevaciuc a deschis scorul în minutul 14 cu un sut din interiorul careului, pentru ca la faza imediat urmatoare, Ciobanu sa marcheze dintr-un penalty acordat în urma unui hent la unul din aparatorii adversi. Dupa numai un minut, scorul avea sa devina 3-0 pentru gazde, Munteanu speculând o noua greseala a defensivei oaspete.

Sucevenii au dominat clar si repriza secunda, consolidându-si victoria prin reusitele lui Bijec, Stamate si Romaniuc. Scor final 6-0 si „ceferistii” pot spera în continuare la Liga a III-a.  

Au jucat formatiile:

Rapid CRF Suceava: Pascal – Balta, Ciobanu, Murariu, Sevaciuc, Stamate, Romaniuc, Munteanu, Spatar, Bejenariu,  Turineac. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Avram, Cojocariu si Bijec.

Flacara Udesti: Anghel – Buziuc, State, Bivol, Florescu, Ieremie, Grosu, Ciubotariu, Iftimie, Bilan, Ostrovanu. Antrenor: Doru Breniuc.

Partida a fost arbitrata de un trio sucevean format din Dumitru Ursache, la centru, Ionut Mateiciuc si Vasile Ihnatiuc, la cele doua margini.


Intră acum și în grupul de