Rugbi, Divizia Nationala : Rugbistii suceveni, la inceput de cantonament


Intră acum și în grupul de

Componentii echipei locale de rugbi, CSM Bucovina Suceava, se afla într-un cantonament de sase zile la Vatra Dornei. Pentru elevii lui Constantin Vlad, acesta este primul stagiu de pregatire montan dupa o pauza de doi ani în care au fost nevoiti sa antreneze în localitate pentru partea secunda a sezonului.

„Având în vedere ca ne-am propus ocuparea primului loc la sfârsitul play-out-ului, acest cantonament era absolut necesar. Am gasit întelegere printre jucatori, astfel încât, timp de aproape de o saptamâna voi avea sub comanda marea majoritate a lotului. Stagiul de la Vatra Dornei are ca scop principal dezvoltarea capacitatii de efort a rugbistilor. De asemenea, pe parcursul antrenamentelor, vrem sa îmbunatatim tehnica individuala si jocul pe compartimente”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

Pe lânga sprijinul financiar acordat de oficialitatile locale, rugbistii suceveni au primit zilele trecute, din partea CSM Suceava, si un nou rând de echipament de joc, conducatorii clubului municipal dorind astfel sa asigure o imagine cât mai buna echipei locale de rugbi.  


Intră acum și în grupul de