Volei : Pasa neagra pentru voleiul sucevean


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – Stiinta Bacau 0 – 3 (21-25, 14-25, 18-25)

Sâmbata, 23 februarie, în sala de sport din cadrul complexului „Unirea”,  formatia locala de volei masculin CSMU LPS Suceava a întâlnit, începând cu ora 11.30, gruparea Stiinta Bacau, într-un meci contând pentru faza secunda a Divizie A2-Est.

Asa precum s-a anticipat, formatia suceveana, alcatuita în majoritate din jucatori aflati la vârsta junioratului, nu a putut face fata unui adversar valoros, aflat în lupta pentru accederea în esalonul superior.

Sucevenii au început partida cu Vasile Mosuc pe banca tehnica, antrenorul Victor Pancu fiind plecat într-o delegatie la Bistrita, în încercarea de a transfera doi jucatori valorosi la Suceava. Tinerii voleibalisti bistriteni intentioneaza sa urmeze din toamna cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport din  Suceava si sa contribuie totodata la consolidarea lotului formatiei locale de volei.

Primul set a fost unul echilibrat, echipa suceveana provocând numeroase batai de cap oaspetilor, atât prin asezarea în teren, cât si prin ambitia de care a dat dovada. Desi au mers cap la cap în prima parte, juniorii gazdelor s-au pierdut pe final, permitându-le bacauanilor sa câstige setul la patru puncte diferenta, 25-21.

Pe fondul unei caderi inexplicabile si a unor greseli copilaresti ale sucevenilor, formatia oaspete a câstigat fara probleme si urmatoarele doua seturi, 25-14, respectiv 25-18, impunându-se astfel cu scorul general de 3-0.

CSMU LPS Suceava: Petraru, Morosanu, Giurca, Chitic, Prodan, Ursache, Maxim, Rusu, Semeniuc si Cucuruzeac.

Stiinta Bacau: M. Cartacuzencu, G. Cartacuzencu, manda, Sova, Tîrîla, Malnar, Paraschiv, Iagam si Lazar.

Partida a fost arbitrata de cuplul: Lica Sofron (Piatra Neamt), Constantin Atodiroaie (Iasi). 


Intră acum și în grupul de