Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, susține o conferință de presă


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur sustine o conferinta de presa la CJ Suceava.

flutur6

”Am alocat catre Dorna 5 miliarde de lei pentru pregatirea de iarna. Acolo e o problema cu sursa de incalzire. Din pacate, s-a intrat si aici in logica de campanie.

Respect cetatenii Radautiului, dar mai populist decat PSD in sedinta de azi, cand suna la Radauti ca sa ceara si ei bani ca e ziua de cerut, nu am mai vazut.

Am avut ieri o intalnire de lucru cu apartul tehnic si am discutat pregatirea Zilei Bucovinei. Cu toti consilierii judeteni si primarii din judet in sedinta.

Vreau sa discutam in limita statutului o declaratie legata de centenarul Unirii din 2018 si obiective clare pe care sa le demaram sau finalizam, nu solutii doar ca se filmeaza si unii sunt pe lista dintre consilierii judeteni. Asta e populismul penibil si rusinos din PSD.

Sper sa se termine odata acest cosmar cu Vatra Dornei. Din moment ce deschidem constructia magistralei cu gaz, se va rezolva problema.

Ei au investit acum in focare si curatarea cazanelor. Noi le acordam o parte din combustibil pentru un cazan.

Vom avea si o discutie publica cu ce dorim de la Centenarul Unirii. Asteptam ca toti sa se implice in acest proiect mare.”


Intră acum și în grupul de