Acasă Actualitate Flutur anunță că Transgaz poate începe construcția magistralei de gaz până la...

Flutur anunță că Transgaz poate începe construcția magistralei de gaz până la Vatra Dornei după ce Romsilva a acceptat traversarea fondului forestier


Intră acum și în grupul de

RNP Romsilva a avizat scoaterea din fondul forestier a unei suprafețe de 15 hectre de pădure în vederea construirii magistralei de gaz natural de la Pojorâta la Vatra Dornei, a anunțat, marți, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

conducta gaz



Flutur a spus că avizul a fost emis marți după ce  documentația depusă de Transgaz a fost analizată de RNP Romsilva și urmează să fie concretizată printr-o hotărâre de guvern.

„Depunerea documentației pentru obținerea avizului de scoatere a terenului din fondul forestier a fost o lucrare laborioasă pentru că magistrala va trece atât pe proprietatea statului cât și pe terenuri aflate în proprietate privată”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a reamintit că după ce a preluat conducerea CJ Suceava a făcut demersuri pentru continuarea investiției privind magistrala de gaz natural care trebuie construită până la Vatra Dornei.

El a apreciat că lucrările ar putea începe în primăvara anului viitor mai ales că Transgaz are alocate fondurile necesare pentru această investiție.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version