Fotbal. Liga a IV-a : Etapa s-a incheiat. Comentariile continua…


Intră acum și în grupul de

Unirea Boroaia – Cetatea II Suceava Arbore 3 –  4 (1 – 1)

Aflata în lupta pentru promovare, Cetatea II a aliniat în partida de la Boroaia o formula în care s-au regasit trei fosti prim-divizionari: Bernard, Ov. Ciobanu si D. Ene. Desi gazdele au deschis scorul în minutul 14 prin Ciopraga, formatia din Arbore a revenit repede în joc, conducând în minutul 56 cu 3-1, prin golurile reusite de Pînzariu si Homneac, de doua ori.

Unirea Boroaia a avut însa puterea sa egaleze, astfel ca minutele de final le-au gasit pe cele doua adversare la egalitate, scor 3-3, gazdele punctând prin Vasiliu si Stanca.

Dupa o lovitura de pedeapsa irosita de Apetri, care a tras pe lânga poarta în minutul 88, Cetatea II si-a asigurat victoria în minutele de prelungire ale meciului datorita reusitei lui Crisu.

Au jucat formatiile:

Unirea Boroaia: Apetri – Ciopraga, Dobranschi, Rusu, Tanasa, Anania, Stanca, Sava, Bîgu, Croitoru, Vasiliu. Au mai intrat Cristea si Vicu.

Cetatea II Suceava:  Munteanu – Turliuc, Ovidiu Ciobanu, Bernard, Cerlinca, Ignatescu, Dumitru Ene, Apetri, Pînzariu, Homneac si Lupu. Au mai intrat Dovalciuc si Crisu

Juventus II Falticeni – Dorna Vatra Dornei 3 – 1 (2 – 1)

În ciuda terenului moale, confruntarea dintre Juventus II Falticeni si Dorna Vatra Dornei s-a desfasurat într-o atmosfera de sportivitate, fara „alunecari nefericite”, arbitrul întâlnirii fiind nevoit sa acorde doar doua cartonase galbene pe întreg parcursul meciului.

La capatul celor 90 de minute de joc, echipa pregatita de Marius Lup s-a impus cu scorul de 3-1, prin golurile înscrise de Vrabie (16), Suleru (39) si Colban (90+1), pentru oaspeti marcând Melinte în minutul 27.

Au evoluat formatiile:

Juventus II Falticeni: Mihai – Berezoschi, Munteanu, Bolohan, Ciocârlan, Suleru, Zaremba, Vrabie, O. Bosancu, Colban, Pacurari. Au mai intrat: Cozma, Tomescu si Sava.

Dorna Vatra Dornei: I. Marolicaru – Szekely, Ciobanu, F. Marolicaru, Bonches, Mitruc, Chelariu, Melinte, Nemes, Kasper, Hriscu. Au mai intrat: Atofanei si Ilie Groza.  

CS Gura Humorului – Bradul Vama 5 – 1 (1 – 1)

Dupa o prima repriza echilibrata, încheiata cu scorul de 1-1, goluri Bernic (42), respectiv Ionesi (15), gazdele au reusit un adevarat galop de sanatate în partea secunda a întâlnirii, când au mai înscris de patru ori prin Cainari (51), Bernic (57) si Gafita (75, 90).

În ciuda diferentei mari de pe tabela de marcaj, meciul a fost extrem de tensionat, arbitrul întâlnirii fiind nevoit sa acorde cinci cartonase galbene si doua rosii, în urma altercatiilor în care au fost implicati portarul humorean Petru Negrea si Iulian Ionesi de la Bradul Vama.

Au evoluat formatiile:

CS Gura Humorului: P. Negrea – Susanu, Luca, Bernic, Beleca, Cainari, Neagoe, Grosu, Gafita, Cocar, Tanasa. Au mai intrat: D. Negrea, Poienari, Obreja si Faraon.

Bradul Vama: Tugui – Busuioc, Bîru, Puha, Luca, Romega, Turcan, Muntean, Plesca, Ionesi, Isopescu. Pe parcursul partidei a intrat si Bologa.

Viitorul Liteni – Avântul Todiresti 2 – 1 (0 – 0)

Formatia din Liteni a câstigat la limita derby-ul suferintei jucat în compania celor de la Avântul Todiresti, prin golurile reusite de Sofian (69) si Scutelnicu (85), pentru oaspeti marcând Balint în minutul 63.

Meciul a fost presarat cu numeroase cartonase galbene, câte cinci în fiecare tabara, dintre care doua acordate jucatorului oaspetilor, Casvaneanu, care si-a lasat echipa în inferioritate numerica înca din minutul 68.

Au jucat formatiile:

Viitorul Liteni: Halca – Dascalu, Scutariu, M. Bai, V. Bai, Scutelnicu, Balan, Grigorean, Sofian, Zaluschi, Patrascanu. Antrenor: Ovidiu Caldarus. Au mai intrat: Onisii, Roman si Pavaloaie.

Avântul Todiresti: Chelaru – Ciubotaru, Tcaciuc, Mlesnita, Ghiata, Târnovan, buburuzan, Balint, Bejenaru, Manghiuc, Casvanean. Antrenor: Nae Grosu. Au mai intrat:  Tacu, Anton si Haraga.


Intră acum și în grupul de