Zece străzi vor fi construite în cartierul pentru tineri ”Europa” din Suceava. Firma Florconstruct se va ocupa de lucrări


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, le-a dat o veste bună celor 142 familii de tineri care au primit gratuit de la Primărie teren pentru construcția unei case în cartierul ”Europa”.

El  a anunțat, miercuri, că s-a semnat contractul cu firma Florconstruct Suceava care a câștigat licitația pentru construcția de drumuri și parcări în cartierul de locuințe pentru tineri în zona Tătarași a municipiului Suceava.

”Valoarea contractului este de 4.673.822,51 lei fără TVA, cu o durată de execuție de 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor și implică amenajarea a zece străzi în lungime de 2,412 km cu o suprafață totală de 15,040 mp”, a arătat Harșovschi.

harsovschi-si-lungu-cartierul-europa

Viceprimarul a ținut să precizeze că după trasarea străzilor, se vor face branșamentele pentru alimentarea cu energie electrică a caselor din acest cartier și se va monta un sistem de iluminat modern, un contract în valoare de 1.048.453 lei fără TVA fiind semnat deja cu firma Electroconstrucția Elco Iași.

În cartierul „Europa” s-au alocat, începând cu anul 2012, locuri de casă gratuit pentru tineri, fiind deja construite zeci de case.


Intră acum și în grupul de