Un tanar l-a fortat pe un elev sa faca schimb de adidasi


Intră acum și în grupul de

Membrii unei patrule de jandarmi, ce executau serviciul de ordine si siguranta publica în apropierea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Suceava, au fost sesizati luni, la ora17:00, de catre un elev, despre faptul ca în urma cu câteva minute a fost deposedat de adidasii cu care era încaltat. „Având în vedere semnalmentele indicate de elev, membrii patrulei l-au identificat în scurt timp pe faptuitor, constatând ca acesta se numeste B. Petru Liviu, de 18 ani, din municipiul Suceava”, precizeaza purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci.

Acesta mentioneaza ca, în urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca elevul, în vârsta de 16 ani, a parasit curtea liceului în pauza si s-a deplasat la un magazin din apropierea institutiei de învatamânt pentru a-si cumpara de mâncare.

Imediat cum a traversat strada, a fost acostat de B. Petru Liviu, care, sub presiunea amenintarilor, i-a solicitat sa-l însoteasca în spatele unui bloc. Ajunsi aici, agresorul l-a amenintat cu acte de violenta pe elev, solicitându-i sa se descalte si sa-i dea adidasii pe care îi purta. Apoi B. Petru Liviu si-a fortat victima sa încalte adidasii sai. Dupa efectuarea schimbului, faptuitorul l-a amenintat înca o data pe elev sa nu povesteasca nimanui cele întâmplate si s-a laudat unor prieteni cu noua achizitie.

Adidasii au fost restituiti elevului, iar faptuitorului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de tâlharie, dosarul urmând sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava. 


Intră acum și în grupul de