Un cadru didactic universitar sucevean face parte din Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării


Intră acum și în grupul de
maria-radoane
prof.univ.dr. Maria Rădoane

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a aprobat, miercuri, Ordinul privind aprobarea componenţei Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării(CNECSDTI).

Potrivit ordinului respectiv, în funcţia de preşedinte al CNECSDTI a fost numit Dacian-Cosmin Dragoş de la Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, în funcţiile de vicepreşedinţi ai acestui consiliu au fost numiţi Mihai Octavian Dima de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” şi Alexandru Popa de la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe.

Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării are în componenţă 19 membri, unul dintre aceştia fiind prof.univ.dr. Maria Rădoane, de la Departamentul de Geografie din cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie a Universităţii “Ştefan cel Mare”Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de