Fotbal : Bergodi ar vrea la Steaua


Intră acum și în grupul de

Înfrângerea cu 1-2 suferita la Iasi, în fata Politehnicii, a creat la Steaua o situatie tensionata. Desi s-a disputat abia o etapa din partea a doua a campionatului, patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca nu este dispus sa îl mai lase pe Lacatus „sa-si faca de cap”, pentru ca se alege praful de sansele la titlu ale ros-albastrilor.

Astfel, Gigi Becali a anuntat ca se va implica în alcatuirea formatiei, pe viitor, suparat si ca una din achizitiile de marca ale acestei ierni a fost tinuta pe banca de rezerve. Însa aceasta situatie s-ar putea sa nu fie pe placul „Fiarei”. Chiar daca a fost confirmat în functie pâna la finalul sezonului, „indiferent ce se întâmpla”, Lacatus are motive sa se teama pentru postul sau în cazul unui esec cu CFR Cluj, în etapa viitoare.  
Locul lui pe banca tehnica este râvnit deja, chiar Cosmin Olaroiu fiind luat în calcul pentru o revenire spectaculoasa în Ghencea, dupa ce a criticat situatia din fotbalul saudit. Însa cea mai la îndemâna solutie pentru Gigi Becali ar putea fi fostul antrenor al principalelor candidate la titlu, Cristiano Bergodi. Italianul a declarat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, ca s-ar întoarce în România chiar si pentru „doua luni si jumatate, cât mai este din acest campionat”.

Fan si atent urmaritor al Ligii I, Bergodi spune ca CFR nu mai poate sa piarda titlul, dupa ce s-a distantat la opt puncte de Rapid si mai ales ca Steaua a pierdut surprinzator la Iasi. „Nu ma asteptam sa piarda, pentru ca n-a facut un meci rau. Apoi, sa fim seriosi, valoarea Stelei este mult peste cea a Iasiului”, a declarat Bergodi, adaugând însa ca ar fi dispus sa încerce sa detroneze Clujul din fruntea Ligii I, la cârma Stelei. „Daca am o oferta, vin sa discut. Nu m-a cautat nimeni, dar daca cineva are nevoie de mine, ma suna. M-as întoarce în România, deci as veni si la Steaua”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Totul însa depinde de cum va evolua relatia dintre Gigi Becali si Marius Lacatus. „Fiara” a mai parasit o data Ghencea, dintr-o alta functie, enervat de situatia de la club si de faptul ca nu avea niste atributii clare. Revenirea lui Gigi Becali în postura de „tehnician” l-ar putea îndeparta iar pe Lacatus si, totodata, sa îl puna pe patron într-o postura mult mai dificila decât cea în care a fost cu Hagi, aceea de a înfrunta furia suporterilor stelisti.


Intră acum și în grupul de