Tineri prinși de jandarmi cu droguri în mașină, în parcarea din apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost prinși de jandarmi cu droguri asupra lor în parcarea Cetăţii de Scaun a Sucevei.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Suceava, marţi, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie a observat, în parcarea din apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei, un autoturism în care se aflau patru tineri.

”Deoarece aceştia au devenit agitaţi la vederea echipajului, jandarmii au procedat la controlul autovehiculului, constatând că pe bancheta din spate a acestuia şi în portbagaj se aflau o pungă sigilată ce conţinea cantitatea de aproximativ 300 grame substanţă vegetală sub formă de muguri, un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei, foiţe de înrolare a ţigaretelor şi un cântar electronic.

canabis-muguri-1

Totodată, în compartimentul situat sub volanul autoturismului se afla un pliculeţ din material plastic, cu acelaşi conţinut, ce aparţinea unui tânăr în vârstă de 20 de ani. Tânărul a declarat că plicul conţine canabis şi că îl deţine pentru consum propriu”, arată sursa citată.

În urma efectuării controlului corporal, jandarmii au găsit asupra unui alt tânăr în vârstă de 21 ani, două pacheţele din staniol ce conţineau acelaşi tip de substanţe vegetale sub formă de muguri.

canabis-muguri-2

”Întrebaţi cu privire la provenienţa substanţelor, tânărul în vârstă de 21 de ani a declarat că a procurat cantitatea de 300 grame de canabis sub formă de muguri din Spania, pentru care a plătit 400 de euro şi pe care urma să o vândă la diferite persoane contra sumei de 60-80 lei pe gram”, menționează IJJ Suceava.

După efectuarea activităţilor specifice, tinerii au fost predaţi lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de