Percheziție la Negostina. Polițiștii au găsit două motociclete furate din străinătate și țigări de contrabandă în anexa unei construcții utilizată de o familie de maramureșeni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit, în urma unor activităţi investigative complexe, să identifice şi să recupereze două motociclete semnalate ca fiind furate din străinătate şi ţigări de contrabandă în valoare totală de peste 130.000 lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, poliţiştii Secţiei de poliţie Bălcăuţi au obţinut informaţii că o motocicletă ce fusese furată din zona Milano din este depozitată într-o locaţie de pe raza satului Negostina.

În urma monitorizării zonei a fost identificată o anexă a unei construcţii de pe raza satului Negostina în care se afla depozitată motocicleta respectivă, iar întrucât poliţiştii aveau suspiciuni rezonabile cu privire la faptul că în locaţia respectivă se află mai multe bunuri rezultate din infracţiuni, s-a obţinut, în regim de urgenţă, o autorizaţie de percheziţie.

În urma percheziţiei efectuate în cursul zilei de luni a fost identificată motocicleta furată din Italia în cursul zilei de 3 noiembrie, dar şi o altă motocicletă cu privire la care există suspiciunea că este furată din străinătate.

motociclete-furate-2

Ambele vehicule au fost ridicate și indisponibilizate la sediul Poliției orașului Siret, valoarea de piață fiind de aproximativ 15.000 euro.

În timpul percheziției au mai fost găsite 6.000 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare totală de 72.000 lei, care au fost confiscate.

În acest caz, cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, față de două persoane, soţ şi soţie, ambii de 58 de ani, din județul Maramureș, care locuiesc fără forme legale în comuna Bălcăuți și care utilizează anexa respectivă.

tigari-contrabanda-1

Cei doi sunt cercetați pentru tăinuire și contrabandă, iar polițiștii continuă ancheta pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

tigari-contrabanda-2

 

 


Intră acum și în grupul de