Sanducan Plai, reținut de procurorii din Gura Humorului după ce a bătut un polițist din Valea Moldovei


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, au dispus marți, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, a lui Ilie Sanducan Plai, cercetat pentru ultraj.

Procurorii arată că în cursul zilei de luni,  în jurul orelor 13:10, în timp ce se afla pe raza satului Mironu din comuna Valea Moldovei, Sanducan Plai l-a lovit cu pumnul în zona umărului pe ag. şef. adj. de poliție, din cadrul Postului de poliţie Valea Moldovei care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Polițistul a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor din fişa preliminară eliberată în urma examinării medico-legale a persoanei vătămate.

arest retinere

Procurorii au transmis, miercuri,  Judecătoriei Gura Humorului, un referat cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive privind pe Plai pentru o perioadă de 30 de zile, iar în continuare se desfăşoară activităţi de cercetare penală faţă de inculpatul Plai Ilie Sanducan, urmând ca la finalizarea acestora, cauza să fie soluţionată procedural.

 


Intră acum și în grupul de