Sanducan Plai, reținut de procurorii din Gura Humorului după ce a bătut un polițist din Valea Moldovei

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, au dispus marți, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, a lui Ilie Sanducan Plai, cercetat pentru ultraj.

Procurorii arată că în cursul zilei de luni,  în jurul orelor 13:10, în timp ce se afla pe raza satului Mironu din comuna Valea Moldovei, Sanducan Plai l-a lovit cu pumnul în zona umărului pe ag. şef. adj. de poliție, din cadrul Postului de poliţie Valea Moldovei care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Polițistul a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor din fişa preliminară eliberată în urma examinării medico-legale a persoanei vătămate.

arest retinere

Procurorii au transmis, miercuri,  Judecătoriei Gura Humorului, un referat cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive privind pe Plai pentru o perioadă de 30 de zile, iar în continuare se desfăşoară activităţi de cercetare penală faţă de inculpatul Plai Ilie Sanducan, urmând ca la finalizarea acestora, cauza să fie soluţionată procedural.