Gheorghe Flutur mirat ca PSD a scos de „la naftalina” o serie de personalitati pentru a-l ataca


Intră acum și în grupul de

Liderul democrat-liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, s-a declarat vineri, contrariat de faptul ca PSD a scos de „la naftalina” o serie de personalitati pentru a-l ataca. „ As vrea sa observe sucevenii ca cel putin odata pe saptamâna puscasii politici de la PNL si PSD se aseaza împreuna si executa foc împotriva senatorului Flutur si a PD-L-ului. Interesant, în tot acest peisaj, este personajul nou, deputatul Eugen Bejinariu, care dupa trei ani si jumatate se dezmorteste si vine sa faca câte o poza în presa de la Suceava ca sa nu uite sucevenii ca este parlamentar de Suceava. Îl astept prin judet si îi dau si o harta a judetului pentru ca nu cred ca se descurca fara ea.

Din punctul meu de vedere Bejinariu nu are caderea morala sa vorbeasca, dupa ce a fost secretarul general al coruptei epoci Nastase, omul care atât de vigilent a fost, încât, ca membru al Guvernului, a dormit pe droguri. Vezi masina plina cu droguri descoperita în garajul Guvernului din perioada lui. Legat de fixul lui Bejinariu si al PSD cu gainile, îl avertizez si îi avertizez ca va veni vremea sa ma ocup si de gainari si sunt multi în partidul lor”, a spus senatorul sucevean.

Atacurile sale au vizat si partidul pe listele caruia a ajuns parlamentar, PNL. Ghoerghe Flutur este de parere ca „despre PNL nu-i bine sa vorbesti la suferinta, dar vad ca-i deranjeaza ghidurile pe care le-am facut noi ca partid de opozitie”. Acesta le-a facut si o recomandare fostilor colegi spunând ca „PNL – ca partid guvernamental – probabil ca lucreaza acum la ghidul intrarii în opozitie”. 


Intră acum și în grupul de