A agresat o tânără într-un bar, după care s-a urcat băut la volan și a condus mașina deși nu are permis

O tânără de 21 de ani din comuna suceveană Valea Moldovei a sesizat, miercuri, la ora 02.15, prin 112, că a fost agresată de un tânăr de 25 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un bar din localitate, pe fondul unor neînţelegeri și a faptului că, agresorul se afla în stare avansată de ebrietate, victima a fost lovită de acesta.

FOTO: satmareanul.net
FOTO: satmareanul.net

”Pe timpul cercetărilor, polițiștii au identificat în trafic și oprit pentru control, autoturismul condus de agresor, care a declarat faptul că, nu are asupra lui, actele de identitate.

Întrucât emana halenă, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a fost condus la spital, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice pentru determinarea alcoolemiei, declarând faptul că a consumat circa 300 ml alcool, în intervalul orar 21.00-22.00.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto”, arată Poliția Județeană Suceava.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” şi ”refuzul de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată.