Acasă Actualitate Omul de afaceri radautean, Constanin Galan, este candidatul la Primaria municipiului din...

Omul de afaceri radautean, Constanin Galan, este candidatul la Primaria municipiului din partea PNL


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brîndusel Nichitean, a anuntat vineri, într-o conferinta de presa, ca omul de afaceri Constantin Galan din Radauti s-a înscris în PNL si va candida din partea acestui partid pentru postul de primar al municipiului. Acesta este consilier local independent în Radauti, dupa ce în august 2007 a parasit Partidul Democrat, pe listele caruia a fost ales. Prezent la conferinta de presa, Constantin Galan a spus ca în PNL va fi urmat si de alti cinci fosti consilieri PD, actualmente independenti, din deliberativul radautean.

Constantin Galan detine firme de transport si de comercializare a materialelor de constructii.



În municipiul Radauti, PSD îl propune pentru un nou mandat pe primarul municipiului, Mihai Frunza, iar PDL l-a nominalizat pentru functia de candidat de primar pe deputatul Aurel Olarean.

Brîndusel Nichitean a mai anuntat ca în PNL s-au înscris 6 consilieri locali din Ostra, alesi din partea PD, 3 consilieri PNTCD din comuna Ciprian Porumbescu si un consilier PC din Gramesti. În ultimele saptamîni, la PNL Suceava s-au mai transferat peste 900 de membri ai altor partide, în special de la fostul PD. Aproape 30 dintre nou-veniti sînt alesi locali.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version