Fotbal.Liga a III-a : Joc scoala intre fotbalistii Cetatii


Intră acum și în grupul de

În timp ce celelalte echipe din Liga a III-a au debutat în returul de campionat, jucatorii Cetatii Suceava au disputat doar un joc scoala. Dupa un meci arbitrat de antrenorul secund, Florin Cristescu, titularii s-au impus în final în fata rezervelor cu scorul de 2-1.

Sub privirile presedintelui Dumitru Moldovan si ale atacantului Vasile Dicher, care este în continuare accidentat, jucatorii pregatiti de Marian Pana au practicat un joc de vacanta, cu putine ocazii de poarta. La finalul primei reprize, cele doua echipe se aflau la egalitate, scor 1-1, golurile fiind înscrise de Caragea si Tomaz. În partea a doua a jocului, singurele momente interesante din meci au fost executiile lui Celpan, care l-au pus în câteva rânduri în dificultate pe Rohetki. În rest, greseli copilaresti, în special din partea juniorilor, si un singur gol marcat de brazilianul Tomaz.

“Din punctul meu de vedere, nu a fost un meci reusit. În conditiile acestea este foarte greu sa îi motivezi pe jucatori sa îsi dea silinta si sa evolueze la potentialul maxim. Preferam sa jucam un meci oficial. Competitia îti da alt tonus, motivatia este alta”, a declarat antrenorul Marian Pana.

Pentru titulari au evoluat: V. Gheorghe – Ungureanu, Bernard, Nicolau, Halip, Apetri, Onciu, Celpan, Leuciuc, Tomaz si Homneac. Echipa adversa a fost completata cu juniorii clubului si a jucat în urmatoarea formula: Rohetki – Breniuc, Pâslar, Golofca, Moldovan, Stanescu, Cojenel, A. Ailenei, Gramada, Lupu si Caragea.

La finalul partidei, Marian Pana a recunoscut ca, dupa Pandele, Colban si Dicher, în ultimul timp si Tudor Homneac pare sa se resimta dupa antrenamentele din aceasta iarna. “Homneac resimte dureri la spate. Pâna acum a fost si o perioada urâta cu antrenamente în conditii proaste. Nu avem încotro. E un an de sacrificiu pentru noi. De la vara vom pune toate lucrurile la punct”, a încheiat tehnicianul Cetatii.  


Intră acum și în grupul de