Zborul Wizz Air Suceava-Milano de duminică a fost anulat. Pasagerii afectați pot solicita rambursarea contravalorii biletelor sau să fie reprogamați gratuit pe zboruri alternative


Intră acum și în grupul de

Zborul Wizz Air de duminică Suceava-Milano a fost anulat după ce cursa Milano-Suceava a aterizat pe aeroportul din Iași în condițiile în care echipajul nu a putut ateriza pe aeroportul Suceava din cauza vântului puternic.

Flutur wizz avion dansatori buciume (102)

Reprezentanții Wizz Air arată că,  la fel ca alte companii, operează în condiții meteo dificile la Suceava și a fost nevoită să direcționeze zborul W6 3608 din 13 noiembrie, la Iași.

Pasagerii acestei curse sunt transferați cu autocarul de la Iași la Suceava, iar în consecință, zborul W6 3607 de la Suceava la Milano Bergamo din data de 13 noiembrie, a fost anulat, anunță compania.

Pasagerilor care sunt vizați de anularea acestui zbor li se oferă posibilitatea de a solicita rambursarea banilor achitați pentru bilete sau de a fi reprogramați gratuit pe zboruri alternative.

„Wizz Air își cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate de condițiile meteo severe, însă siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavei sunt prioritare pentru companie”, susțin reprezentanții companiei aeriene.


Intră acum și în grupul de