Tânăr din Rădăuți prins la volan cu permis ucrainean falsificat și poliță RCA din Germania, falsă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Rădăuți este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini având un carnet de conducere ucrainean falsificat și polița RCA din Germania falsă.

actiune Politie Radauti 2

Astfel, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit, sâmbătă, pentru control pe DN 2E, în localitatea Voitinel, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Rădăuți.

Cu ocazia legitimării, tânărul a prezentat un  permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, valabil pentru categoria B, două înscrisuri redactate în limba germană reprezentând polița de asigurare RCA pentru autoturismul condus și certificatul de înmatriculare și două alte înscrisuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, permisul de conducere, precum și cele două înscrisuri redactate în limba germană reprezentând polița de asigurare RCA (cartea verde), sunt falsificate.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,fals material în înscrisuri oficiale” și ,,uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de