FOTBAL.LIGA III : Campulungenii au cedat greu cele 3 puncte


Intră acum și în grupul de

FC Willy 2001 Bacau – CSM Raraul Câmpulung 2 – 0

CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc este singura echipa suceveana din Liga a III-a, care nu a obtinut niciun punct în prima etapa a returului, disputata vineri, 29 februarie.

Cetatea Suceava a câstigat la masa verde, scor 3-0 partida cu Leonard Pascani, iar CS Juventus Falticeni a dispus lejer de Cetatea Tg. Neamt, scor 2-0.

Câmpulungenii au avut si ei o evolutie destul de buna în confruntarea cu FC Willy Bacau si au rezistat fara sa primeasca gol pâna în minutul 70, când gazdele au profitat de o neatentie a fotbalistilor de la Raraul si au deschis scorul. Piticari a fost foarte aproape de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însa suturile sale au nimerit bara. FC Willy a mai înscris o data în prelungirile meciului, pe fondul unei dominari clare a oaspetilor.

Pentru Raraul au evoluat: Axinte – Bumbac, Plecanciuc, Sârbu, Popescu, Andriuc, Mândrila, Vizitiu, Ionita, Gherine, Lazar. Au mai intrat Piticari, Marfici, Ruxandari.

În urma acestui rezultat, CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc ramâne în zona retrogradarii, cu doar 15 puncte, iar etapa viitoare va primi vizita formatiei CFR Pascani.


Intră acum și în grupul de