FOTBAL.LIGA III : Campulungenii au cedat greu cele 3 puncte

FC Willy 2001 Bacau – CSM Raraul Câmpulung 2 – 0

CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc este singura echipa suceveana din Liga a III-a, care nu a obtinut niciun punct în prima etapa a returului, disputata vineri, 29 februarie.

Cetatea Suceava a câstigat la masa verde, scor 3-0 partida cu Leonard Pascani, iar CS Juventus Falticeni a dispus lejer de Cetatea Tg. Neamt, scor 2-0.

Câmpulungenii au avut si ei o evolutie destul de buna în confruntarea cu FC Willy Bacau si au rezistat fara sa primeasca gol pâna în minutul 70, când gazdele au profitat de o neatentie a fotbalistilor de la Raraul si au deschis scorul. Piticari a fost foarte aproape de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însa suturile sale au nimerit bara. FC Willy a mai înscris o data în prelungirile meciului, pe fondul unei dominari clare a oaspetilor.

Pentru Raraul au evoluat: Axinte – Bumbac, Plecanciuc, Sârbu, Popescu, Andriuc, Mândrila, Vizitiu, Ionita, Gherine, Lazar. Au mai intrat Piticari, Marfici, Ruxandari.

În urma acestui rezultat, CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc ramâne în zona retrogradarii, cu doar 15 puncte, iar etapa viitoare va primi vizita formatiei CFR Pascani.