Prefectul Harasim, deranjat că a aflat de la presă și nu de la autorități despre suspendarea cursurilor la o școală din Mușenița pentru că drumurile erau afectate de viscol


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, s-a arătat deranjat de faptul că decizia de suspendare a cursurilor la școala din Baineț, comuna Mușenița, nu i-a fost comunicată de autorități, el aflând de această situație de la presă.

titi-harasim

„Dezamăgirea mea este că am aflat de această situație de la presă și nu am fost informat de autorități”, a spus, luni, Harasim, arătând că va discuta această situație în ședința Comitetului de Situații de Urgență a județului.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, la școala din Baineț un număr de 84 de elevi, din care 18 preșcolari, 29 din ciclul primar și 37 din ciclul gimnazial nu au mers luni, la școală după ce directorul unității școlare a decis suspendarea cursurilor.

Harasim a spus că 80 la sută dintre elevi ajung la școală cu microbuzele școlare și că decizia a fost luată în condițiile în care în zonă viscolul a afectat porțiuni de drum.

Totodată, el a arătat că și la două școli din comuna Sucevița cursurile au fost suspendate, luni, din cauza unei revizii programate a E.On, dar că situația fusese anunțată de vineri. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de