Flutur a discutat cu ministrul Finanțelor să aloce fonduri suplimentare pentru județul Suceava. ”Va fi o rectificare bugetară pozitivă”


Intră acum și în grupul de

Guvernul urmează să adopte o nouă rectificare bugetară pozitivă, a anunțat, marți, șeful administrației județene sucevene, Gheorghe Flutur.

El a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a discutat cu ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, în vederea alocării de fonduri suplimentare pentru județul Suceava.

Astfel, președintele CJ Suceava a arătat că a vorbit cu ministrul Finanțelor despre alocarea de fonduri pentru finanțarea în lunile noiembrie și decembrie a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

flutur-6

Flutur a mai precizat că a solicitat fonduri pentru primăriile din județ care sunt implicate în proiectul județean „Suceava-Utilități și mediu” și care riscă blocarea conturilor pentru că nu și-au achitat ratele la creditul guvernamental, meționând că acum sunt necesare 18 milioane de lei pentru plata ratelor și dobânzilor pentru acest credit.

Totodată, șeful administrației județene a mai menționat că a cerut ministrului Finanțelor asigurarea finanțării pentru investițiile care se realizează prin PNDL în condițiile în care sunt restanțe la mai multe proiecte derulate în județ.

„Va fi o rectificare pozitivă”, a conchis Gheorghe Flutur. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de