Primarul Sucevei: CNI a avizat fără observații studiul de prefezabilitate pentru Sala Polivalentă


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

LIVE TEXT:

”Am avut o discutie la Prefectura cu cei de la silvic, ITRSV, Gheorghe Flutur si societatea civila si am convenit sa dam o HCL ca dorim Parcul Sipote.

55,5 ha de padure din zona Cetate – Bradet dorim sa transferam. O parte a Parcului Sipote e si pe teritoriul Lisaurei. Noi vom cere doar cele care sunt la noi.

Vrem sa transferam la Primarie peste 100 ha de padure, Parcul Sipote si paduricea Zamca. Voi face apel la parlamentari sa sustina legea de transfer a padurii.

Neavand aceste paduri in patrimoniul nostru, nu avem suficiente suprafete de spatiu verde si vom indeplini conditia de avizare a PUG-ului la mediu.

Odata cu transferul catre municipalitate, padurile acestea vor fi transferate in intravilanul municipiului Suceava.

Un lucru bun la finele saptamanii trecute, Compania Națională de Investiții a avizat fara observatii studiul de prefezabilitate pentru sala polivalenta.

O veste buna de la comisia de autorizare a imprumuturilor locale. Peste 2 mil. lei vor fi folosite pentru proiectul de iluminat public eficient.

Deocamdata o veste buna, pana la contestare, pentru inca doua strazi s-a finalizat procedura de licitatie. Firma Autotehnorom a castigat.

Azi vor ajunge cele 25 de casute noi din lemn ce vor fi amplasate în Centrul Sucevei. Au fost facute de o firma de la Neamt. Le vom monta pentru Targul de Craciun.

casuta-lemn-targ-de-craciun-suceava

Avem o cerere de la FRF pentru amenajare de teren sintetic. vVrem sa il facem pe cel de fotbal de la Itcani. Voi intra in CL cu propunerea de asociere.

Sunt total nemultumit ca in ultima perioada s-au inmultit cainii vagabonzi din Suceava. E o problema reala cu asta si am dat dispozitie catre hingheri.

Nici o licitatie importanta de la Primarie nu a scapat sa nu fie contestata in acest an.”


Intră acum și în grupul de