Tânăr din Fălticeni, reținut după ce a provocat un accident. El s-a urcat la volan fără permis și cu o alcoolemie uriașă, deși abia fusese condamnat pentru că a condus fără permis

Un tânăr în vârstă de 18 ani Fălticeni, care a provocat sâmbătă o tamponare în municipiu, a fost reținut, marți, după ce s-a constatat că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar rezultatelor probelor biologice prelevate la spital, arată faptul că, în momentul accidentului, acesta avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, printr-o sentință penală din 29 septembrie a Judecătoriei Fălticeni, tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de trei luni, pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, arată Poliția Județeană Suceava.

FOTO: satmareanul.net
FOTO: satmareanul.net

Tânărul a fost încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni să dispună dacă în cazul acestuia se impune cererea unei măsuri privative de libertate.