Final de etapa in Olimpiada Sportului Scolar


Intră acum și în grupul de

Olimpiada Nationala a Sportului Scolar si-a desemnat, zilele trecute, câstigatorii Fazei Judetene la handbal, în cadrul unei întreceri gazduita de Sala Sporturilor din Marginea.
La sectiunea baieti, învingatori au fost cei de la Scoala „Ion Vicovanu” din Vicovu de Jos, urmati în clasament de echipa gazda si reprezentantii Scolii din Arbore.

Formatia vicoveana are o traditie bogata în aceasta ramura sportiva, nu mai departe de anul trecut câstigând titlul de campioana nationala la turneul pe tara al Olimpiadei Sportului Scolar. De altfel, antrenorul Mihai Luta spera ca elevii sai sa aiba o comportare frumoasa si la etapa zonala pe Moldova, programata în perioada 4-6 aprilie la Piatra Neamt, acolo unde Scoala din Vicovu de Jos va avea la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Burlica, Zubas, Ciubotariu, Chifan, Pîrghie, Chelba, Muntean, Petrescu, Breaban, Burla si Ursache.

În întrecerile de handbal destinate fetelor, pe primul loc al podiumului s-au clasat reprezentantele Scolii „Dimitrie Onciul” din Straja, urmate de elevele din Dolhesti si Marginea. 


Intră acum și în grupul de