Acasă Actualitate Incendiu la o ferma de crestere a animalelor din Calafindesti

Incendiu la o ferma de crestere a animalelor din Calafindesti


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit vineri dimineata la o ferma de crestere a animalelor din comuna suceveana Calafindesti a facut pagube de aproximativ 100.000 lei (1 miliard de lei vechi). Potrivit ofiterului pentru informare – relatii publice din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, capitan Dan Baltaru, vineri, la ora 03:08, Detasamentul de pompieri Radauti împreuna cu Garda de Interventie Siret Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Calafindesti au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea incendiului izbucnit la un agent economic cu profil cresterea animalelor, din localitatea Calafindesti.  

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea acoperisul adapostului de animale, pe o suprafata de cca. 500 mp, cu pericol de propagare la adaposturile de animale învecinate, pagubele fiind estimate de proprietar la cca. 100.000 lei.  



Incendiul a fost lichidat dupa 5 ore, pompierii reusind sa salveze adaposturile de animale învecinate, a caror valoare este de 900.000 lei.

În urma cercetarilor, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit favorizat de un conductor electric defect.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version