Fotbal, Liga a III-a : Duelul suferintei


Intră acum și în grupul de

 

CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc – FCM CFR Pascani

CSM Raraul va evolua azi în primul meci oficial de pe teren propriu din acest an. Desi au pierdut pe final de meci întâlnirea cu FC Willy Bacau, scor 0-2, câmpulungenii sunt optimisti înaintea partidei cu CFR Pascani si spera înca la evitarea retrogradarii.

Aflati pe locul 15 al clasamentului, cu doua pozitii mai jos decât gruparea din Pascani, echipa antrenata de Cristian Popescu vrea sa revanseze acel 1-2 din turul campionatului. Fotbalistii de la Raraul nu-si mai permit niciun pas gresit, mai ales în meciurile de acasa, orice punct pierdut fiind decisiv în lupta pentru evitarea retrogradarii.

CFR Pascani a început returul cu dreptul, învingând cu 1-0 formatia Politehnica Iasi II. Pascanenii au reusit sapte achizitii în perioada de iarna: fundasii Mormeci Ionut, Dragotel Bogdanel, Cotovanu Alexandru (toti de la Leonard Pascani), mijlocasii Andries Lucian (Cetatea Suceava), Balanescu Alexandru (Iris Iasi) si atacantii Deleanu Lucian (Poli Iasi), Caliniuc Dan (Leonard Pascani).

La Raraul va absenta Bumbac, care s-a accidentat grav la partida cu Willy Bacau, si Ivan care a renuntat sa se mai antreneze cu echipa, din motive strict personale.

Meciul dintre cele doua formatii va începe de la ora 15.30 si va fi oficiat de o brigada botosaneana, care îl va avea la centru pe Brânzei George, ajutat la cele doua margini de Iulian Brânza si  Florin Visan. Observator din partea FRF pentru aceasta întâlnire este Ion Toma din  Piatra Neamt.

 

 


Intră acum și în grupul de