O femeie din Păltinoasa și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un TIR scăpat de sub control


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 75 de ani din comuna suceveană Păltinoasa, care circula regulamentar pe marginea drumului, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un TIR scăpat de sub control.

tir-rasturnat-paltinoasa-2
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Tragicul accident s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 10.15.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, ce conducea un autotractor cu semiremorcă, pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroșat o autoutilitară, după care, a lovit un pieton care circula regulamentar pe partea dreaptă a drumului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se peste gardul unei locuințe.

”În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a pietonului, o femeie de 75 de ani, din comuna Păltinoasa, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, în jurul orei 16.00, aceasta a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

tir-rasturnat-paltinoasa-3
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de