Ion Lungu: De Ziua Bucovinei vom deschide și patinoarul artificial din oraș


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

LIVE TEXT:
”Pe 14 noiembrie am depus primul proiect pe fonduri europene. Vrem sa facem un GAL de actiune urbana. El va avea corespondente pe mai multe axe.

Vreau sa realizam mai multe locuinte sociale si chiar blocuri pentru categorii defavorizate. Suntem in discutii pentru reabilitarea blocului de pe Aleea Dumbravii.

Am avut un incident saptamana trecuta cu peretele unei case si bine ca nu sunt victime. Mai sunt cazuri asemanatoare. Casele trebuie daramate.

Avem un caz in care trebuie de urgenta sa intervenim, dar femeia de acolo nu vrea nici in ruptul capului sa plece.

S-a mai terminat o licitatie pentru reabilitarea unor puncte termice. Dupa patru luni, s-a finalizat si castigator e o firma din Bucuresti-Consix Constructii.

Interesul nostru pe proiecte europene este legat de realizarea de gradinite. Deocamdata, identificam locatiile si eventuale solutii. In Obcini ne intereseaza in principal, dar se pare ca solutia tot Piata ICHIM este. O sa chemam proprietarul la discutii.

In sedinta de maine a CL vom aproba indicatorii tehnici pentru un zid de sprijin pe strada Mihail Kogalniceanu pentru a preveni alunecarile de teren.

De Ziua Bucovinei vom deschide si patinoarul artificial din oras. Tarifele vor fi aceleasi de anul trecut, 9 lei adulti si 5 lei pentru copii.

Primaria va distribui copiilor cuminti 5000 de cadouri pe data de 6 decembrie, la scena din centrul orasului.”


Intră acum și în grupul de