FOTO Autoturism cuprins de flăcări, pe o stradă din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Rădăuți a luat foc marți seară din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru stingerea incendiului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi cu o autospecială cu apă şi spumă.

”La sosirea echipajelor, ardea în flăcări partea din faţă a maşinii şi exista pericolul de propagare la întregul autoturism şi la alte două maşini, parcate alăturat”, a declarat Găleată.

El a precizat că în incendiu au ars elementele combustibile din compartimentul motor, în proporţie de 70%, şi s-au degradat parţial componentele din plastic ale caroseriei.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, adăugând că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul maşinii şi cele două autoturisme parcate în vecinătate. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de