Black Friday Friends – Trei zile cu promoții de până la 80%, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pregătiți de shopping? Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. Iulius Mall Suceava te așteaptă alături de cel mai bun prieten să vă bucurați de un întreg week-end cu sesiuni de shopping la promoții de până la 80%. Sâmbătă, cei prezenți la cumpărături vor fi încântați cu un concert susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

”Visezi la piese vestimentare care îți reflectă personalitatea, încălțăminte cool, accesorii în tendințe, parfumuri sau pur și simplu ești pasionat de shopping? De vineri până duminică, în perioada 25 – 27 noiembrie 2016, este Black Friday Friends la Iulius Mall Suceava, cu oferte de până la 80%. Catalogul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Suceava, care îi așteaptă pe vizitatori într-o nouă versiune, în ton cu stilul activ și modern al clienților săi.

iulius-mall-suceavaÎn plus, în fiecare dintre cele trei zile, primii 450 de clienți care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și merg la Centrul Info vor fi răsplătiți cu premii instant, pentru a fi împărțite cu prietenul care îi însoțește la shopping: sesiuni de shopping în valoare de 100 de lei în magazinele Iulius Mall, vouchere pentru bijuteriile Atlantis Gold, invitații duble la film, meniuri pentru două persoane în food court, vouchere pentru două cafele și băuturi răcoritoare.

Pentru cei care îmbină pasiunea pentru cumpărături cu cea pentru muzică, Iulius Mall Suceava lansează invitația la concertul susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00, instrumentiștii îi vor acompania pe clienți cu fragmente celebre din muzică de film.

O vizită în acest week-end la Iulius Mall te va ajuta să îți completezi garderoba cu ținute la promoții de până la 70%. De pe lista ofertelor nu lipsesc articolele H&M, C&A, Motivi, Pimkie, Terranova, Kenvelo, Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Seroussi, Bigotti și multe altele. Cei care adoptă un stil sportiv vor găsi echipamentul perfect la Intersport, la prețuri mai mici cu până la 50%, sau la Adidas, unde promoțiile sunt de până la 30%. Și pentru prichindei vor fi discounturi  speciale, de până la 70%.

Te pregătești pentru sezonul rece și îți dorești încălțăminte călduroasă și genți cu un design în trend? Acum e momentul să nu te mulțumești cu o singură pereche, pentru că la Iulius Mall vei găsi oferte de până la 70%. Nu trebuie să ratezi magazinele Salamander, CCC și Medea.

Black Friday Friends este prilejul perfect pentru a completa colecția de cosmetice cu noi achiziții, la prețuri cu până la 50% mai mici, de la brandurile specializate. Surprize sunt disponibile și pentru cei care pun accent în garderoba lor pe detalii cu personalitate, în magazinele de bijuterii și accesorii.

Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni și articole pentru casă, atunci vei găsi la Iulius Mall discounturi de nerefuzat, în magazinele de profil. La Flanco, reducerile vor fi pe bandă rulantă, până la 80%. În plus, promoții vor fi disponibile și pentru servicii. Ispititoare vor fi și ofertele pregătite de restaurantele din food court şi cafenelele din Iulius Mall Suceava.

Catalogul complet poate fi accesat pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de