Acasă Actualitate Flutur cere premierului sa renunte la reducerea de fonduri pentru Agricultura si...

Flutur cere premierului sa renunte la reducerea de fonduri pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor


Intră acum și în grupul de

Fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, vicepresedinte PD-L, solicita premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la reducerea de fonduri pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor. Acesta cere premierului Tariceanu reactivarea programului Fermierul si a mecanismelor de cofinantare „acum când populatia poate depune proiecte cu valori consistente fata de cele din programul SAPARD”.

Gheorghe Flutur nu a ezitat sa îsi arate satisfactia ca dupa 16 luni de la revocarea sa din functia de ministru al Agriculturii, premierul si-a dat seama ca programul Fermierul a fost un program de succes.



Gheorghe Flutur a mentionat ca îi solicita premierului sa renunte la reducerea fondurilor pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor pentru a continua proiectul de înfiintare si modernizare a fermelor, a diminua balanta agricola si a dezvolta satul românesc.

O alta solicitare adresata prim-ministrului se refera la debirocratizarea procesul de absorbtie, prin înfiintarea Biroului de aviz unic în fiecare Prefectura.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version