FOTO Încă o mașină a ars la Rădăuți. Focul a pornit de la un scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

O mașină a fost distrusă de un incendiu în municipiul Rădăuţi, la ieşire spre localitatea Dorneşti. Focul a pornit de la un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

incendiu-masina-radauti-1
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit joi dimineață cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Rădăuţi, la ieşire spre localitatea Dorneşti.

”La sosirea echipajului, maşina era cuprinsă de flăcări în totalitate, fără pericol de propagare”, a declarat Găleată, precizând că autoturismul a ars în proporţie de 95%.

Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, a mai arătat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Un alt autoturism parcat pe o stradă din municipiul Rădăuți a luat foc marți seară din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. În incendiu au ars elementele combustibile din compartimentul motor, în proporţie de 70%, şi s-au degradat parţial componentele din plastic ale caroseriei.

 


Intră acum și în grupul de