Au decedat dupa ce s-au izbit cu masina de un copac de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Doua persoane au decedat sâmbata, într-un accident, dupa ce s-au izbit cu autoturismul de un copac de pe marginea drumului, în localitatea suceveana Patrauti. Potrivit IPJ Suceava, la ora 11.30, pe drumul national DN 2, în afara localitatii Patrauti, C. Marius, în vârsta de 18 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1304, datorita vitezei si a carosabilului umed a derapat si s-a izbit frontal de un copac de pe marginea acostamentului.
Impactul a fost unul deosebit de puternic, conducatorul auto si pasagerul din fata-dreapta, C. Gheorghe, în vârsta de 47 de ani decedând pe loc.
 

La fata locului a ajuns imediat si descarcerarea. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala  si un modul SMURD pentru descarcerarea unei persoane implicate într-un accident rutier, care s-a produs pe raza localitatii Patrauti, drumul european E85. La sosirea echipajelor, un autoturism Dacia, condus de Marius Mihai C., era intrat în coliziune cu un arbore. În urma evenimentului au rezultat doua victime, conducatorul auto si un pasage, iar autoturismul a fost avariat în proportie de 90 la suta.

A fost descarcerat conducatorul si s-a constatat decesul persoanelor. 


Intră acum și în grupul de