Consilierii locali suceveni ai PSD si PNL formeaza Alianta „NU” pentru dezvoltarea Sucevei, in opinia PD-L


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD-L al organizatiei municipale Suceava, Mona Sandulescu, i-a acuzat  pe consilierii PSD si cei ai PNL din cadrul Consiliului Local Suceava, de lipsa de viziune în ce priveste dezvoltarea urbanistica a municipiului resedinta de judet. Mona Sandulescu sustine ca, la ultima sedinta a CL, a fost blocata o hotarâre prin care se dadea posibilitatea crearii unei alei de acces pentru Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava, din simplul motiv ca nu au înteles utilitatea acesteia.

Universitatea suceveana a solicitat acceptul CL de a crea o alee, pe lânga Directia Silvica Suceava, pentru a facilita accesul la campusul universitar. „Aceasta initiativa a fost blocata din lipsa de viziune pe termen lung a Aliantei formata din consilierii PSD si PNL, pe care noi o numim Alianta NU”, a spus Sandulescu.

Aceasta i-a acuzat pe colegii sai din cele doua formatiuni de faptul ca au rabdare si pot gasi solutii pentru rezolvarea problemelor unor societati comerciale, dar se opun unui proiect ce ar ajuta mult institutia de învatamânt superior.


Intră acum și în grupul de