Tânăr din Vatra Moldoviței a reclamat că i s-a furat lemnul pe care l-a tăiat ilegal. El este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani a reclamat Poliției că i s-au furat mai multe bucăți de material lemnos depozitat pe marginea DN 17 A, iar acum este cercetat penal pentru că a tăiat ilegal arborii de pe o pășune a familiei, din Ciumârna, dar în același timp se fac cercetări și pentru identificarea hoților.

busteni lemn  (3)

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din comuna Vama au fost sesizați, vineri seara, că au fost furate mai multe bucăţi de material lemnos depozitate pe marginea DN 17A, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, bunuri ce aparţin unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de joi, tânărul a tăiat ilegal mai mulţi arbori de esenţă răşinoase, de pe o păşune proprietatea familiei sale, aflată pe raza satului Ciumârna, după care, a depozitat lemnul obţinut după fasonare, respectiv circa 5 m.c. material lemnos nemarcat cu ciocanul silvic pe marginea DN 17A, cu intenția de a-l vinde unui bărbat de 42 de ani, din comuna Vama.

Ulerior el a constatat că lemnul a fost furat, iar valoarea prejudiciului este de circa 1.500 lei.

În acest caz  s-a deschis dosar penal pentru furt calificat, iar tânărul de 19 ani este și el cercetat penal pentru tăiere ilegală de arbori.

 


Intră acum și în grupul de