Șofer băut oprit de polițiști după ce a provocat o tamponare la ieșirea din Suceava spre Mitocu Dragomirnei, a închis mașina cu pasagerii înăuntru și a început să o împingă pe drum spre casă


Intră acum și în grupul de

Un șofer care a provocat o tamponare, duminică seara, la ieșirea din Suceava spre Mitocu Dragomirnei a fost oprit de polițiști care l-au prins când împingea mașina spre Mitocu Dragomirnei, după ce a închis mașina cu pasagerii înăuntru.

actiune-viteza-2

O banală tamponare s-a transformat într-un caz penal, duminică seara, cu intervenția ISU, Poliției și cu solicitarea de intervenție a Jandarmeriei.

Astfel, două mașini în care se aflau cinci persoane în prima și două în a doua, s-au tamponat duminică seara la ieșirea din municipiul Suceava spre Mitocu Dragomirnei.

Cei doi șoferi au coborât și au discutat inițial să se înțeleagă amiabil folosind formularul din asigurarea obligatorie, dar potrivit cercetărilor polițiștilor, șoferul nevinovat, cel din mașina în care se aflau doar două persoane, a decis să anunțe incidentul la Poliție după ce a avut sentimentul că celălalt șofer era băut.

Decizia ceiluilalt șofer a fost însă năucitoare: el  a închis mașina centralizat, cu pasagerii înăuntru și a început să o împingă spre Mitocu Dragomirnei.

În aceste condiții, șoferul nevinovat de incident a sunat la 112 sesizând că acesta părăsește locul accidentului fără încuviințarea poliției și în acest caz în zonă au intervenit polițiști și s-a solicitat și prezența unui echipaj de jandarmi.

Nu a mai fost nevoie de intervenția jandarmilor întrucât polițiștii au reușit să-l oprească pe șoferul respectiv și l-au transportat la spital pentru analize biologice privind alcoolemia.

 


Intră acum și în grupul de