Trei adolescenți din Rădăuți, reținuți de polițiști după ce au intrat în casă peste un tânăr și l-au bătut


Intră acum și în grupul de

 

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată duminică, la ora 22.02, de un localnic de 22 de ani, despre faptul că, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de duminică, patru adolescenți cu vârste între 15 și 17 ani, toți din localitate, au intrat fără drept în imobilul victimei, ocazie cu care, pe fondul refuzului acesteia de a plăti o datorie mai veche, doi dintre tineri, respectiv cel de 16 şi unul de 17 ani, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, după care, au părăsit imobilul cu un autoturism, fără a sustrage bunuri.

”În urma măsurilor operative întreprinse, autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști pe strada Piaţa Unirii din centrul municipiului, la volan aflându-se tânărul de 16 ani, ce nu posedă permis de conducere, iar în interior ceilalți trei agresori”, precizează Poliția Județeană Suceava.

minor prins de politisti

Sursa citată mai menționează că din verificări, polițiștii au mai stabilit și faptul că, autoturismul ce aparține mamei tânărului de 16 ani, plecată la muncă în străinătate, are plăcuţele de înmatriculare false, cele reale fiind ridicate de polițiști în urma unui control din 26.11.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „violare de domiciliu”,„punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat sau cu plăcuţe de înmatriculare false” şi „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.

În cursul acestei zile, poliţiştii au continuat activităţile de cercetare penală pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale, faţă de trei dintre tineri fiind dispusă măsura reţinerii şi fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de