Rugby, Divizia Nationala : Victorie muncita, dar meritata


Intră acum și în grupul de

CSM Bucovina Suceava a debutat cu dreptul în sezonul de primavara. În primul meci oficial din acest an, formatia locala de rugby a dispus, pe teren propriu, de RC Grivita Bucuresti cu scorul final de 14-7.

Rugby-stii suceveni au început în forta partida, obligându-i pe oaspeti sa se cantoneze înca din primele minute în aparare. Dominarea elevilor lui Constantin Vlad s-a concretizat prin câteva lovituri de pedeapsa, trei dintre acestea fiind perfect executate de Ignea, astfel încât, la pauza, tabela de marcaj arata 9-0 pentru Bucovina Suceava.

În ciuda unui teren greu, gazdele si-au marit avantajul în debutul reprizei secunde, dupa ce acelasi Ignea a culcat balonul în terenul de tinta la capatul unei faze spectaculoase. Din pacate, ratarea transformarii a pastrat scorul la 14-0 în favoarea bucovinenilor.

Finalul întâlnirii a apartinut celor de la RC Grivita, care au reusit sa reduca din diferenta în minutul 65, dupa o interceptie a balonului la centrul terenului. Cu toate acestea, sucevenii au pastrat neschimbat scorul pâna la final, obtinând astfel o victorie muncita, dar meritata.

CSM Bucovina Suceava a jucat în urmatoarea formula: Zup, Pascari, Patenschi, Nichiforiuc, Andronic, Stîngu, Teodorovici, St. Rusu, Cretuleac, Conachi, Bursuc, Opariuc, Tuchlei, Flutur, Ignea. Au mai evoluat: Borta, Preutescu, Lupei, Atudorei si I. Rusu.   

Dupa disputarea acestei etape, clasamentul turneului de play-out, arata astfel:

1. Olimpia Bucuresti  2 2 0 0 39-17 9p

2. Bucovina Suceava  2 2 0 0 34-25 8p  

3. Politehnica Iasi  2 1 0 1 39-31 6p

4. RC Bârlad   2 1 0 1 25-43 4p

5. CFR Brasov   2 0 0 2 36-47 1p  

6.  RC Grivita   2  0 0  2  12-22 1p


Intră acum și în grupul de