Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se deschide pe 1 Decembrie. Intrarea este gratuită pentru copiii până în 12 ani


Intră acum și în grupul de

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se deschide miercuri, 1 Decembrie a.c., anunță reprezentanții complexul comercial.

Patinoar Shopping City Suceava1
”Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie!  Începând cu 1 decembrie, vino să te bucuri de un patinoar modern, dar și de 500 de patine noi, care îți vor asigura momente de calitate pe gheață! Pe 1 decembrie, toți copiii cu vârsta până în 12 ani, beneficiază de intrare gratuită”, arată reprezentanții complexului comercial sucevean.
Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport.

De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă, au şansa de a inchiria peste 500 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar.

În ceea ce privește taxele de acces, iubitorii sportului pe gheață au posibilitatea de a plăti 10 lei intrarea și 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

„Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar, au ocazia de a-şi face un abonament de minimum 10 intrări, beneficiind astfel de 50% reducere la taxa de intrare și de gratuitate la  închirierea patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Plata abonamentelor se va face în avans” , au mai precizat reprezentanții Shopping City Suceava.

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava va fi deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

 

 

 


Intră acum și în grupul de